Hösten är äntligen här!

Posted on October 5th, 2015

Hösten är här och det gläder oss enormt på Bodins Bageri! Sommaren och lågsäsongen är slut och i och med det sker det lite förändringar på bageriet! 

Förändringarna börjar smyga fram redan i veckan men kommer sedan allt eftersom under resten av månaden!

 
​Oktober månad är rosa-bandet-månad, och därför kommer ni säkert hitta lite mer rosa produkter i butiken! Detta för att stötta alla som drabbas av bröstcancer, samt påminna varandra om det viktiga arbetet som cancerfonden och forskare gör.
Redan nästa vecka kommer det tillkomma lite höst/vintersortiment. Småkakorna kommer gradvis bytas ut mot lite roliga höst och julsmaker. Bakning av pepparkakor sätter igång nu under oktober månad och kort därefter kommer marsipanfigurerna!

Våra bröd utökas med ett glutenfritt bröd som är väldigt likt vårt danska grovbröd i smak och karaktär, såväl som förra årets populära filmjölkslimpa, fullproppad med nötter, frukt och mandel!


Sen ska vi såklart inte glömma att det snart är halloween och alla helgons afton! Det innebär såklart att vi smyckar ut butiken och att ni kommer kunna köpa halloween-inspirerade bakverk! 


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Sök

Gilla oss på Facebook

follow on