Första Advent

Posted on November 26th, 2015


Snart är det första advent och vi på Bodins Bageri vill bara påminna om att vi nu på söndag kommer ha öppet mellan 11-17. 

Julen närmar sig med raska steg och på bageriet är det fullt med julkänsla. Vi har sedan länge tillbaka bakat våra goda pepparkakor och började redan förra veckan att baka lussekatter, saffranslängder och saffranskransar. Snart ska butiken pyntas med julgran och pepparkakshus såväl som marsipantomtar och marsipangrisar! I julsortimentet hittar du bland annat allt från vörtlimpor till pepparkaksbollar. Södra Kungsgatan är prydd med girlanger och vid gatans nedre ände står snart julbocken ståtligt. 

Välkommen in till Bodins Bageri på söder i Gävle!


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Sök

Gilla oss på Facebook

follow on