Tårtor & Bakverk

I vårt dagliga sortiment i vår butik hittar ni ett brett sortiment på olika tårtor och bakverk i olika storlekar. Klicka på knappen nedan för mer information så som information om priser, sortiment och beställningar.

Figur & Motivtårtor

Vi gör även figur- och motivtårtor på beställning. Klicka på knappen nedan för mer bilder samt information om priser och beställningar.

Fototårtor

Ett roligt alternativ utöver vårt vanliga sortiment är fototårtor som vi gör på beställning. Klicka på knappen nedan för mer bilder samt information om priser och beställningar.

Bröllopstårtor

Utöver vårt vanliga sortiment gör vi även bröllopstårtor och bröllopscupcakes på beställning. Klicka på knappen nedan för mer bilder samt information om priser och beställningar.

Godbitar & Småkakor

För dig som är intresserad i lite mindre konditoribitar gör vi även småkakor och godbitar. Klicka på länken nedan för mer information om så som sortiment, priser och beställning.

Kakor

Förutom dina ordinarie tårtor gör vi även kakor och sockerkakor. Allt från mazarinkakor till cheesecakes. Klicka på länken nedan för mer information om våra kakor så som sortiment, priser och beställning.