Denna sida är under konstruktion

Focaccia

Focaccia & Tomatfocaccia

Focaccia är ett italienskt bröd Focaccian bakad i en hel långpanna. Vi gör våra focaccior på vetemjöl, durumvetemjöl och olivolja. Focaccian är toppad med ett tunt lager rosmarin. Tomatfocaccian saknar topping och har istället krossade tomater och oregano i degen. Focaccia används oftast som tillbehör till sallader eller som bröd till varma mackor. Focaccia säljs i hela pannor, endast vid beställningar.

Olivfocaccia

Olivfocaccian är gjord på samma deg som den vanliga focaccian och bakas även i långpanna. Olivfocaccian är lite tunnare och toppas med gratängost, oregano och gröna oliver. Vi säljer den antingen som hel panna, halv panna eller i portionsbitar. Hela & halva pannor säljs på beställning, men portionsbitarna kan du köpa utan förbeställning i vår butik.

Croissant & Wienerfranska

Vi har två stycken smördegsbröd i portionsbitar. Den första är croissanten, en fransk klassiker gjord på fransk smördeg som rullas ihop till formen av en giffel.

Den andra är våra wienerfranskor, gjorda på en smördeg som påminner om vår wienerdeg, dock mindre söt. Fylld med parmesanost och toppad med rostade sesamfrön.

Rågsiktkaka

Siktkakor kommer i alla möjliga utförenden. Många gör som man gjorde förut och bakar siktkakor med ett litet hål i. Vår siktkaka är rund, platt och slät. Det är ett mjölkbakat sirapsbröd som skiljer sig mest från dem andra sirapsbröden i det att dem är bakade på mjölk och är lite fetare och påminner lite i smaken om en stor rågthekaka.

Smörgåstårtsbottnar

Vi säljer även våra smörgåstårtsbottnar vid beställning. Det är nästan bara företag osm köper dem men det går även bra att beställa en smörgåstårtsbotten som privatperson. Men eftersom vi inte bakar några smörgåstårtsbottnar till vår butik kan man enbart köpa dem vid beställning och då tar vi emot beställningen senast 14:00 dagen före produktionsdagen.

- Laktos- & Mjölkproteinfritt
- Högt GI
- Helt osötad

- Innehåller mjölk (ost)
- Högt GI
- Helt osötad

- Innehåller mjölk
- Högt GI
- Högt fettinnehåll

- Sockerfritt
- 100% Rågsikt
- Innehåller mjölk
- Högt GI
- Sirapsbröd