Posted on January 17th, 2017

 Nu har vi börjat sälja semlor igen! Glöm inte att våra semlor är bakade utan tillsatser och konserveringsmedel. Vi gör våra semlor på tillsatsfri mandelmassa och såklart på närproducerad grädde!
Välkommen in! Och glöm inte att du kan beställa dina semlor till fettisdagen redan idag!

Posted on May 12th, 2016

Nu närmar sig studenten med raska steg! Vi vill bara påminna er om att ni kan beställa era studenttårtor redan idag! Här nedan ser ni lite olika varianter på studenttårtor som vi har gjort genom åren. Den översta är vår ordinarie (med text och nejlika som tillägg).


Posted on November 26th, 2015


Snart är det första advent och vi på Bodins Bageri vill bara påminna om att vi nu på söndag kommer ha öppet mellan 11-17. 

Julen närmar sig med raska steg och på bageriet är det fullt med julkänsla. Vi har sedan länge tillbaka bakat våra goda pepparkakor och började redan förra veckan att baka lussekatter, saffranslängder och saffranskransar. Snart ska butiken pyntas med julgran och pepparkakshus såväl som marsipantomtar och marsipangrisar! I julsortimentet hittar du bland annat allt från vörtlimpor till pepparkaksbollar. Södra Kungsgatan är prydd med girlanger och vid gatans nedre ände står snart julbocken ståtligt. 

Välkommen in till Bodins Bageri på söder i Gävle!

Posted on October 5th, 2015

Hösten är här och det gläder oss enormt på Bodins Bageri! Sommaren och lågsäsongen är slut och i och med det sker det lite förändringar på bageriet! 

Förändringarna börjar smyga fram redan i veckan men kommer sedan allt eftersom under resten av månaden!

 
​Oktober månad är rosa-bandet-månad, och därför kommer ni säkert hitta lite mer rosa produkter i butiken! Detta för att stötta alla som drabbas av bröstcancer, samt påminna varandra om det viktiga arbetet som cancerfonden och forskare gör.
Redan nästa vecka kommer det tillkomma lite höst/vintersortiment. Småkakorna kommer gradvis bytas ut mot lite roliga höst och julsmaker. Bakning av pepparkakor sätter igång nu under oktober månad och kort därefter kommer marsipanfigurerna!

Våra bröd utökas med ett glutenfritt bröd som är väldigt likt vårt danska grovbröd i smak och karaktär, såväl som förra årets populära filmjölkslimpa, fullproppad med nötter, frukt och mandel!


Sen ska vi såklart inte glömma att det snart är halloween och alla helgons afton! Det innebär såklart att vi smyckar ut butiken och att ni kommer kunna köpa halloween-inspirerade bakverk! 

Posted on August 13th, 2015

Nu har vi en ny sort müsli med tropiska smaker!◀ Older Posts


Sök

Gilla oss på Facebook

follow on