Tårtor & Bakverk

Ordinarie sortiment

Prinsess

Prinsesstårta är en av de mest klassiska tårtorna. Vår prinsesstårta är gjord på sockerkaksbottnar, hallonsylt, vaniljkräm och grädde täckt i ett tjockt lager av grön marsipan!
Prinsess säljs i form av tårtor, stubbe & bakelser.

Frukt

Frukttårtan är gjord på sockerkaksbotten, mandelmassa och vaniljkräm. Sidorna garneras med flagad rostad mandel och ovanpå täcks den av skivade frukter. Säljs som tårta och bakelser!

Gräddtårta

Nöt- & Mandelfri

En annan populär klassiker är gräddtårtan. Gjord på sockerkaksbotten, jordgubbssylt, vaniljkräm och självklart grädde toppad med jordgubbar! Gräddtårtan är helt nöt och mandelfri och är en tårta som är både enkel och sommarfräsh! Gräddtårta säljs i regel bara som tårta.

Budapest

Glutenfri

​Budapesttårtan är glutenfri och gjord på grädde och bananer som är insvepta i en frasig hasselnötsmaräng. Budapest finns oftast i form av stubbar och bakelser, men till helgen brukar vi även kunna ha tårtor.

Choklad & Hallondröm

Schwarzwald

Nöt- & Mandelfri

Glutenfri

En moussetårta gjord på chokladmousse, hallonmousse och sockerkaksbotten. Tårtan är toppad med en lätt spegelgelé som vanligtvis dekoreras med ett chokladmönster och dekorativa frukter. Beställningar på moussetårtor vill vi gärna ha två dagar före leveransdagen.
Schwartzwald är en annan tårta av en egen sort. Gjord på chokladmousse och grädde smaksatt med kirschwasser får tårtan en väldigt mogen smak. Istället för sockerkaksbottnar har den här tårtan nötmarängbottnar och garneras med ett fint rutnät av kvadratiska chokladdekorationer!

Bananza

Bananza är en tårta som, som namnet antyder, är gjord på bananer. Utöver det innehåller den sockerkaksbotten, mandelmassa, vaniljkräm och grädde. Toppad med en tunn marsipanplatta som sedan dekoreras med kakao och skivade bananer täckta i gele.

William

William är en tårta med en annorlunda kombination av olika smaker! Den är gjord med sockerkaksbottnar, vaniljkräm, pärongrädde, päronbitar, täckt i marsipan. Sedan dränker man tårtan i chokladtryffel och garnerar sidorna i ett täcke av rostade hackade hasselnötter!